avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1253 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... accident de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

accident de munca

buna seara
in anul 1981 am avut un accident de munca:lucrand la freza care nu avea protectie,aceasta mi-a prins maneca de la salopeta mia tras mana si mi-a taiato de la incheietura,am ajuns la doctor mia facut operatia am stat 6 luni in coma si 2 ani in spital, a fost primul caz in romania de replantare de mana.Acum avand 52 de ani sunt pensionar pe caz de boala de gradul 3 numai ca nu sau gasit actele sau nu au vrut sa gaseasca actele care sa dovedeasca ca a fost accident de munca si am o pensie de 420 de lei. eu inca am ziarul in care am aparut si in care sa precizat ca a fost accident de munca.eu as vrea sa dau statul in judecata numai ca pe plan financiar nu stau deloc bine, daca exista cineva care crede ca ma poate ajuta sa castig in instanta si sa fie platit atunci......dati-mi si mie niste sugesti daca credeti ca am vreo sansa.va multumesc

Alte discuții în legătură

Accident la locul de munca agravat de la spital - italia Raducu17 Raducu17 Bună ziua! Aş dori să vă cer un sfat referitor la următoarea situaţie. Totul a avut loc în Italia, ştiu că cel mai probabil legislaţia în ... (vezi toată discuția)
Operație cu urmări deosebit de grave. este, sau nu, malpraxis? dany_tl76 dany_tl76 Va rog sa imi spuneti daca este sau nu malpraxis : Pentru ca doctorii incearca sa se acopere unul pe altul si raspund: ca nu intruneste conditiile de ... (vezi toată discuția)
Am fost injunghiat in gat la locul de munca , ce pot face? el1977 el1977 Buna ziua ma numesc C......domiciliat in Timisoara s jud Timis , am fost injunghiat in gat la data de 14 septembrie 2013 in timp ce ma aflam la locul de munca ... (vezi toată discuția)