avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 331 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... intrebare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

intrebare

Sotia mea se afla in concediu pentru ingrijirea copilului pana la varsta de 2 ani. ea lucraza ca invatatoare. a intrat in concediu pentru cresterea copilului. ea a intrat in concediu in luna iunie 2009. intrebarea mea este urmatoarea> daca in momentul intoarcerii la locul de munca, adica in iunie 2011, ea va fi afectata de reducerea cu 25% , reducere care a afectat toti bugetarii

Alte discuții în legătură

Revenire concediu de crestere a copilului pana la 2 ani florentina_cfm florentina_cfm Rog cine stie sa-mi raspunda la urmatoarele intrebari: 1. La 24 septembrie 2012 copilul meu implineste varsta de 2 ani. La ce data trebuie sa ma intorc la ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru al doilea copil mihairicanu mihairicanu sotia se afla in concediu ingrijire copil (varsta doi ani si jumatate) cu handicap grav dar este si gravida si urmeaza sa nasca intr-o spatamana. din ce stim ... (vezi toată discuția)
Reancadrare in munca dupa concediu crestere copil prima prima Sunt functionar public iar in septembrie 2012 m-am rencadrata in munca dupa 2 ani de concediu crestere copil. In 2010 cand am intrat in concediu aveam functia ... (vezi toată discuția)