Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

Antoanela Geaman 
	    	Avocat

Antoanela Geaman 
	    	Avocat	    

marianams70	                   

Buna ziua, in data de 16iulie 2011 mi se termina concediul de ingrijire copil,firma la care am fost angajata m-a chemat mai repede cu o luna la munca si pe un ... (vezi toată discuția)
	                    marianams70	                   

Buna ziua, in data de 16iulie 2011 mi se termina concediul de ingrijire copil,firma la care am fost angajata m-a chemat mai repede cu o luna la munca si pe un ... (vezi toată discuția)

ionela mitrache	                   

buna ziua
va rog sa ma ajutati cu un raspuns daca din revenire CCC nu te mai primeste angajatorul cu ce litera se poate desface CIM pt a beneficia de ... (vezi toată discuția)
	                    ionela mitrache	                   

buna ziua
va rog sa ma ajutati cu un raspuns daca din revenire CCC nu te mai primeste angajatorul cu ce litera se poate desface CIM pt a beneficia de ... (vezi toată discuția)

dragonscuf	                   

am pus si saptamina trecuta o intrebare .sotia ttrebuie sa inceapa lucrul pe data de 16 decembrie dupa concediul de crestere a copilului,a depus cererea de ... (vezi toată discuția)
	                    dragonscuf	                   

am pus si saptamina trecuta o intrebare .sotia ttrebuie sa inceapa lucrul pe data de 16 decembrie dupa concediul de crestere a copilului,a depus cererea de ... (vezi toată discuția)