avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii restante buget
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

restante buget

Ce varianta am sa achit retantele privind retinerile la sursa din salarii direct la Trezorerie?, in baza carui document.Mentionez ca am restante privind toate darile aferente salariilor?
Urmeaza sa intre in somaj anumiti salariati si nu am platite darile la zi.

Cel mai recent răspuns: leuca_luminita , utilizator 01:31, 30 Ianuarie 2011
Haideti sa simplificam:
- Nu stiti cat aveti de plata sau nu stiti care este procedura de plata direct in trezorerie?
As spune sa solicitati o fisa de evidenta pe platitor,o fisa rol,din care reies datoriile curente.Apoi intocmiti o foaie de varsamant cu datoriile existente la bugete si le achitati,numerar,la trezorerie.Nu puteti achita strict contributiile datorate la somaj , se sting arieratele mai vechi .
Fisa sintetica pe platitor de la administratia financiara in raza careia sunteti arondati unde sunt detaliate sursele pe debit si accesorii.
ma intereseaza daca pot plati in numerar la trezorerie numai darile din salarii cu retinere la sursa, daca este suficienta fisa sintetica emisa de admnistratie.
Desigur.
Cereti fisa specificata mai sus de la administratie si achitati in numerar la ghiseul trezoreriei toata suma de la contributiile sociale in contul 5502 (cu codul fiscal al dumneavoastra).
Vi se va elibera chitanta pentru aceasta suma.
In acest fel scutiti comisioane inutile in cazul in care le-ati plati prin banca.

Alte discuții în legătură

Somaj Nicoleta1979 Nicoleta1979 unde se plateste contributia ptr somaj si doar cu op? de catre societate.de ex ptr constanta (vezi toată discuția)
Plata impozite retinere la sursa midadu midadu Cum se pot efectua plati catre trezorerie, dar acestea sa fie directionate catre categoria impozite cu retinere la sursa (cas angajat, cass angajat)?Care sunt ... (vezi toată discuția)
Cas conform oug 82/2010 andradaa andradaa Buna ziua, as dori sa intreb pe cei care in baza ordonantei 82/2010 pentru conventie civila , au depus declaratia la CAS, unde au platit ce au declarat??? Eu ... (vezi toată discuția)