Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

drept la mostenire

Buna ziua!am o nelamurire si va rog frumos,daca se poate sa ma ajutati...Suntem 4 frati.Mama mea a decedat acum 7 ani,iar tatal meu traieste.Am dezbatut succesiunea si acum avem un certicat de mostenitor pe cote indivize.Sotul meu a decedat de 3 luni,iar ceilalti frati ma obliga sa merg sa am grija de tatal meu(are varsta de 76 ani si este sanatos).Ma ameninta ca nu o sa mai am nici un drept la mostenire,daca nu merg sa-l ingrijesc.Mentionez faptul ca,eu merg o data la 2 saptamani la el,si de fiecare data cand ajung ,il gasesc sub influenta bauturilor alcoolice si ma jigneste.:( Daca tatal meu,ar deceda,vor putea fratii mei sa dezbata succesiunea fara mine?Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: sweet_rally4u , utilizator 12:18, 26 Ianuarie 2011
Nu vor putea dezbate fara dvs.
Nu e adevarat ca pierdeti dreptul la mostenire. De ce nu pierd ei dreptul la mostenire daca nu se duc sa il ingrijeasca?
Nu va lasati intimidata.
va multumesc mult! acum o sa stau mai linistita! o zi buna-n continuare!
Ultima modificare: Miercuri, 26 Ianuarie 2011
sweet_rally4u, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! bunica mea este moarta din anul 2000 , bunicul fiind ... Alex mru Alex mru Bună ziua! Bunica mea este moarta din anul 2000 , bunicul fiind paralizat de o mana și un picior (se putea deplasa cu bastonul) din toți frați tatălui ... (vezi toată discuția)
Buna seara am o nelămurire in legatura cu urmatoarea situatie. ... Kikita2121 Kikita2121 Buna seara am o nelămurire in legatura cu urmatoarea situatie. Se discuta de 3 frati : 2 sunt morti si 1 ramas in viata care are 2 copii.Unu dintre frati ... (vezi toată discuția)
Mostenire cu probleme eren eren suntem 3 frati.mama noastra a decedat si noi suntem mostenitorii.doi dintre frati suntem de acord sa vindem apartamentul si sa impartim banii dar celalalt ... (vezi toată discuția)