avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Cuantumul CAS
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Cuantumul CAS

Va rog frumos sa-mi spuneti si mie care este cuantumul minim de contributie lunara sau anuala pentru a beneficia de pensie.
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 14:10, 26 Ianuarie 2011
Daca este vorba de contractul cu Casa locala de pensii,atunci cuntumul minim al CAS(pensie)este de 222 lei lunar.Asigurarea se face pe venitul de 708 lei.Asadar 708 x 31,3%(procent contributie CAS)=222 Lei lunar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de asigurare sociala sas nico sas nico Buna sunt nico si as avea o intrebare si vas fi recunoscatoare daca mati ajuta. Eu de curand miam terminat scoala si nu imi gasesc nimic de lucru :(( as dori ... (vezi toată discuția)
Cotizatie pensie cameliachivereanu cameliachivereanu Buna ziua! Copilul meu, student la zi, are infiintat P.F.A. si plateste lunar pentru pensie 200 roni; este normal sa plateasca o suma atat de mare? (vezi toată discuția)
Contributie pensie mihaela donea mihaela donea daca nu am venituri salariale pot sa imi platesc la pesii contributia pe o perioada de 3-4 ani, in asa fel incat sa imi pot acoperi cei 30 de ani minimi de ... (vezi toată discuția)