ContSters42179 
	    	Utilizator

ContSters42179 
	    	Utilizator	    

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane	    

~ final discuție ~
 sas nico	                   

Buna sunt nico si as avea o intrebare si vas fi recunoscatoare daca mati ajuta.
Eu de curand miam terminat scoala si nu imi gasesc nimic de lucru :((  as dori ... (vezi toată discuția)
	                    sas nico	                   

Buna sunt nico si as avea o intrebare si vas fi recunoscatoare daca mati ajuta.
Eu de curand miam terminat scoala si nu imi gasesc nimic de lucru :((  as dori ... (vezi toată discuția)

sofiaiancu	                   

buna ziua.am o prietena care munceste in strainatate dar vrea sa inceapa sa cotizeze pentru pensie in Romania(in strainatate nu munceste cu contract):care este ... (vezi toată discuția)
	                    sofiaiancu	                   

buna ziua.am o prietena care munceste in strainatate dar vrea sa inceapa sa cotizeze pentru pensie in Romania(in strainatate nu munceste cu contract):care este ... (vezi toată discuția)

nicoletabu	                   

Buna ziua,
Lucrez cu contract de munca in strainatate si doresc sa cotizez la CAS, nefiind angajata in Romania. Pot face acest lucru? Cum trebuie sa procedez ... (vezi toată discuția)
	                    nicoletabu	                   

Buna ziua,
Lucrez cu contract de munca in strainatate si doresc sa cotizez la CAS, nefiind angajata in Romania. Pot face acest lucru? Cum trebuie sa procedez ... (vezi toată discuția)