avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 146 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... un consilier juridic poate infiinta un SRL?
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

un consilier juridic poate infiinta un SRL?

in calitate de consilier juridic ma pot ocupa de infiintarea unei societati comerciale?
multumesc
Prin mandat.
bineinteles ca va puteti ocupa, e foarte simplu de facut un act constitutiv si documentatia necesara, isa nu puteti pune data certa.O veti obtine insa prin depunerea documentatiei la orc de unde se afla sediul firmei sau firmelor respective.
Puteti face o procura autentica care va da dreptul semnarii tuturor actelor, si de a completa declaratia de autorizare a solicitantului.
multumesc pentru raspunsul detaliat, Anca!

oricand cu orice detalii legate de srl, andresa mea de mes e ancabaciu2004.
Un consilier juridic poate pune data certa pe documente, deci si pe actele constitutive ce se depunm la ORC.

Alte discuții în legătură

Ce sunt firmele de consultanta juridica si in afaceri? Iulian81 Iulian81 Am gasit codul acesta CAEN : 741 : Activitati juridice, de contabilitate si revizie contabila, consultanta in domeniul fiscal; activitati de studii de piata si ... (vezi toată discuția)
Persoana fizica autorizata Luoana Mihaela Luoana Mihaela Poate un consilier juridic sa-si deschida o societate PFA -pentru consultanta juridica . (vezi toată discuția)
Consilierul juridic - reprezentare in baza unui contract de prestari servicii janina drula janina drula un consilier juridic cu definitivat si inscris in uccj, poate sa reprezinte societati in instanta in baza unui contract de prestari servicii? si daca da ,as ... (vezi toată discuția)