manusa 
	    	Utilizator

manusa 
	    	Utilizator	    

A. Ionut 
	    	Consilier juridic

A. Ionut 
	    	Consilier juridic	    

manusa 
	    	Utilizator

manusa 
	    	Utilizator	    

noraleonte	                   

Buna ziua! Sunt studenta si doresc sa imi infiintez un PFA pentru a desfasura servicii de design grafic. Stiu ca pentru acest lucru am nevoie, printre altele, ... (vezi toată discuția)
	                    noraleonte	                   

Buna ziua! Sunt studenta si doresc sa imi infiintez un PFA pentru a desfasura servicii de design grafic. Stiu ca pentru acest lucru am nevoie, printre altele, ... (vezi toată discuția)

manusa	                   

Buna ziua,
urmeaza sa schimb activitatea principala a firmei : din consultanta in afaceri in CONSTRUCTII METALICE.
Va intreb: 
1. de unde aflu de ce fel de ... (vezi toată discuția)
	                    manusa	                   

Buna ziua,
urmeaza sa schimb activitatea principala a firmei : din consultanta in afaceri in CONSTRUCTII METALICE.
Va intreb: 
1. de unde aflu de ce fel de ... (vezi toată discuția)

mihaita972	                   

pot sa infiintez o asociatie familiala fara sa am un punct de lucru ? nu am gasit un spatiu de inchiriat unde sa-mi desfasor activitatea deocamdata. platesc ... (vezi toată discuția)
	                    mihaita972	                   

pot sa infiintez o asociatie familiala fara sa am un punct de lucru ? nu am gasit un spatiu de inchiriat unde sa-mi desfasor activitatea deocamdata. platesc ... (vezi toată discuția)