avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... conducere fara permis!
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

conducere fara permis!

Buna ziua,

Ieri, 28.01.2011 am sustinut examenul practic de conducere categoria B si am fost declarat ADMIS. Examinatorul mi-a spus ca permisul de conducere imi va veni prin posta.

Exista vre-un risc PENAL sau contraventional sau fiu depistat in trafic conducand autoturismul fara a avea permisul???

Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: nixon19 , utilizator 11:58, 30 Ianuarie 2011
eu te sfatuiesc sa nu conduci pana nu ai permisul
multumesc pentru sfat!!!
nixon19 a scris:

Examinatorul mi-a spus ca permisul de conducere imi va veni prin posta.

Eu nu cred ca va veni permisul prin posta, pentru ca trebuie sa semnezi personal de primirea lui.
Poate iti vine prin posta vreo convocare la politie pentru ridicarea lui.
Mai nou permisul se trimite prin oficiul postal,este adus de catre postas la usa si se preda pe baza de semnatura.Nu te risca pentru cateva zile.
Sunteti posesorul permisului din momentul in care il detineti.
Nu este indicata o astfel de abordare.

Alte discuții în legătură

Permis de conducere suspendat ACManuela ACManuela Buna ziua, Mi-a fost retinut permisul pe o perioada de 90zile. Mentionez ca sunt incepator si perioada se prelungeste automat cu inca 30 zile daca nu sustin ... (vezi toată discuția)
Poti sa conduci imediat dupa ce ai fost examinat si declarat "admis" ? Pilu Pilu Buna ziua, as avea o intrebare, daca poate cineva, as ruga sa-mi raspunda: O nepoata de-a mea a fost examinata auto azi si declarata \"admisa\" si i s-a spus ... (vezi toată discuția)
Cu 3 dosare penale mai pot redobandi permisul auto viorel1992 viorel1992 Buna ziua , am 4 dosare penale, 3 au legatura cu permisul auto si un dosar pentru contrabanda cu tigari sa va detaliez: 2 dosare au fost judecate cel pentru ... (vezi toată discuția)