avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale autorizare coduri caen
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

autorizare coduri caen

buna seara . daca vreau sa autorizez 2 coduri caen deodata trebuie sa platesc ptr amandoua ? sau se plateste o singura autorizare?? cam cat ar costa??:sorry:
Cel mai recent răspuns: ContSters332571 , utilizator 20:55, 23 Octombrie 2014
solicitati prin aceeasi cerere autorizarea celor doua coduri CAEN.
Taxa se plateste pentru certificatul constatator indiferent de codurile CAEN pe care doriti sa le autorizati.

Cred ca taxele sunt cam 150 lei (nu sunt sigura).
Daca am deja 4 coduri CAEN autorizate si acum vreau sa mai autorizez inca doua,in cerere trebuie sa le trec si pe cele vechi si pe astea noi?Va multumesc.
da
Margareta Stanciu a scris:

solicitati prin aceeasi cerere autorizarea celor doua coduri CAEN.


Buna ziua,

Va rog o informatie daca se poate:ieri am fost la Reg Com pentru adaugare punct lucru si extindere obiect activitate.Societatea avea deja in actul constitutiv o serie de 32 coduri CAEN, insa doamna de la ghiseu RC mi-a spus ca nici una dintre activitti nu este autorizata si a fost foarte contrariata ( si nervoasa) ca in declaratia model 3 am trecutt toate cele 32 caenuri + cele 4 nou introduse in Actul constitutiv. La final mi-a spus sa le las asa dar sa am grija sa nu le dublez din greseala, insa n-am mai intrebat si cat costa ( dosarul mi l-a returnat pentru a-l completa corect ).Asa ca vra rog sa-mi spuneti daca eu data viitoare cand ma duc cu declaratia model 3 cu toate acele coduri, trebuie sa fiu pregatita sa platesc pentru fiecare in parte? Inteleg din raspunsul anterior ca nu, insa va rog pe cazul acesta, sa-mi confirmati.Mai ales ca societatea nu va desfasura activitate pe toate codurile, dar vor sa le autorizeze in caz ca vor avea activitae....Va multumesc foarte mult!

Alte discuții în legătură

Infiintare firma cosminhala cosminhala Buna ziua. Ca sa imi infiintez un SRL avand ca obiecte de activitate toate codurile CAEN, dupa ce incep activitatea trebuie apoi autorizate? Daca da, unde ... (vezi toată discuția)
Autorizare activitate microintreprindere la sediul social alexu33 alexu33 Buna ziua! Sunt asociatul unic al unei microintreprinderi pe care am creat-o depunand personal documentele la ONRC. Urmeaza sa efectuez activitati de ... (vezi toată discuția)
Adaugare cod caen TRamona TRamona Detin o societate comerciala cod caen 4719. Doresc sa adaug si alte coduri caen. Cam cat costa fiecare adaugare? Detin doua puncte de lucru unul dintre ele ... (vezi toată discuția)