avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1010 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale revotarea hotarare AGA societate pe actiuni
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

revotarea hotarare AGA societate pe actiuni

Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti daca un actionar poate solicita Adunarii generale extraordinare a actionarilor convocarea unei noi adunari extraordinare pentru a reveni asupra votului prin care a fost deacort cu transformarea formei juridice a societatii din societate pe actiuni in societate cu raspundere limitata.Va multumesc

Alte discuții în legătură

Transformare sa in srl ciolpi ciolpi ce valoare au actiunile mele daca o societate SA se transforma in SRL? (vezi toată discuția)
Beneficii sau dimpotriva pierderi in cazul schimbarii formei juridice a unei societati in calitate de actionar stgabipol stgabipol sunt actionar la o societate comerciala pe actiuni.detin 1% din actiunile totale ale societatii.actionarii acestei firme sunt in numar de 2 persoane:eu si ... (vezi toată discuția)
Agoa sa AnnaM AnnaM Pentru adoptarea legala a hotararii generale a actionariulor a unei societati pe actiuni ce procent trebuie sa fie prezent din totalul de 100 % din actiuni? (vezi toată discuția)