avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... cam cat castiga un consilier juridic?
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

cam cat castiga un consilier juridic?

Poate cineva sa imi spuna care este salariul unui consilier juridic, fie el si stagiar - nu ma intereseaza minimul legal ci cat se castiga in practica (la orice tip de angajator: bugetar sau privat). Va solicit aceasta informatie in vederea schimbarii - sau incercarea de a schimba locul de munca.:-/
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:00, 1 August 2008
Eu am auzit despre salarii incepand cu 600 de lei (aprox) pana la cateva mii de euro.
Depinde de experienta si de domeniul in care doresti sa activezi; un consilier juridic cu 2-3 ani experienta, in domeniul bancar poate ajunge la 1000-1200 de euro; in schimb, in acelasi domeniu, un consilier juridic fara experieta sau cu un minim de experienta (cateva luni) are in jur de 400 euro.
Mai mult, depinde in ce departament activezi; in domeniul financiar-bancar consultanta juridica pentru clientii mari corporate presupune un salariu mai mare decat consultanta pentru clientii mici (persoane fizice, imm).
Eu personal as fi interesata de nivelul salarial al unui consilier intr-o companie mai mica... :-/
Eu personal as fi interesata de nivelul salarial al unui consilier intr-o companie mai mica... :-/
intr-adevar, m-ar interesa in principal salariul la o companie mai mica, si deja am primit raspuns, multumesc
eu, sunt consilier la o societate mica, salariul meu este de 500 lei(4ore), problema e ca incerc sa-mi gasesc alt post, dar parca nu s-au mai auzit de asa ceva in Galati. azi am fost la un interviu pentru un post de operator facturare si mi-a fost ff greu , dar trebuie sa traiesc cumva.
DINCOLO DE BANI, AS AVEA SI EU O INTREBARE PT VOI: DE CE, OARE, 70 % DIN CONSILIERII JURIDICI DIN ACEASTA MINUNATA TARA, SUNT FOARTE SLAB PREGATITI ??!! NU, PE BUNE, NU GLUMESC SI NICI NU AM NIMIC CU EI, DAR ASTA E REALITATEA ...

Alte discuții în legătură

Bomba de la congresul unbr integra solutions integra solutions PROPUNERI pentru modificarea Legii nr. 51/1995 pentru organizarea si exercitarea profesiei de avocat: ........ 6. Art. 16 alineatul (2) litera b) se ... (vezi toată discuția)
Uniunea colegiilor consilierilor juridici din romania anonim anonim Din intamplare am ajuns pe acest forum si din pura curiozitate am citit toate mesajele. Sunt avocat de 8 ani si nu vad de ce un avocat ar fi mai bun decat un ... (vezi toată discuția)
Cum pot deveni consilier juridic? Stanciulescu_Roxana Stanciulescu_Roxana Sunt studenta a Facultatii de Drept din Sibiu si mai am putin si termin facultatea.In prima faza m-am gandit sa ma indrept spre functia de consilier juridic, ... (vezi toată discuția)