Gabriela PĂDURARIU 
	    	Alte profesii

Gabriela PĂDURARIU 
	    	Alte profesii	    

ALICE STRECHEANU 
	    	Avocat

ALICE STRECHEANU 
	    	Avocat	    

Gabriel Ungureanu 
	    	Utilizator

Gabriel Ungureanu 
	    	Utilizator	    

In dosarul penal cerere de administrare mijloace de proba ai facut?
Daca da si procurorul de caz nu a admis aceasta cerere, cum si-a motivat refuzul?
 Gabriel Ungureanu 
	    	Utilizator

Gabriel Ungureanu 
	    	Utilizator	    

In general,probele care vor fi administrate in instanta sint aprobate de catre aceasta la primul termen de judecata.In cazul in care probele nu au fost cerute,intervine decaderea din dreptul de a le administra,iar daca nu au fost admise de catre instanta la primul termen de judecata,aveti posibilitatea atacarii incheierii de sedinta intr-un termen de 5 zile.In cazul in care probele intervin pe parcursul procesului si acestea sint pertinente si utile cauzei,ele pot fi admise de catre instanta in orice faza a judecarii pe fondul cauzei.De regula,penalul suspenda civilul!Probabil ,ca instanta a considerat ca procesul penal nu are legatura cu cauza din procesul civil si de aceea v-a respins cererea de suspendare.Puteti sa faceti o noua actiune prin care sa se constate ceea ce doriti ,dar cu mare grija sa nu aveti autoritate de lucru judecat si neaparat asistat de avocat!Succes!
 Marius Popa 
	    	Avocat

Marius Popa 
	    	Avocat	    

proces_ro	                   

Am primit o rezolutie de neincepere a urmaririi penale (NUP) a paratului. Ca reclamant stiu ca pot face contestatie catre prim procuror in 20 de zile. 
In ... (vezi toată discuția)
	                    proces_ro	                   

Am primit o rezolutie de neincepere a urmaririi penale (NUP) a paratului. Ca reclamant stiu ca pot face contestatie catre prim procuror in 20 de zile. 
In ... (vezi toată discuția)

lonita	                   

Buna ziua,
in legatura cu o plangere penala inaintata politiei, daca dupa efectuarea cercetarilor politistul a inaintat dosarul catre procuratura cu ... (vezi toată discuția)
	                    lonita	                   

Buna ziua,
in legatura cu o plangere penala inaintata politiei, daca dupa efectuarea cercetarilor politistul a inaintat dosarul catre procuratura cu ... (vezi toată discuția)

dmh	                   

intr-o resedinta de judet in 1974 am fost expropriati si demolati. Pe o parte a terenului s-au construit  cladirile DJTS, iar cealalta parte ramasa fara ... (vezi toată discuția)
	                    dmh	                   

intr-o resedinta de judet in 1974 am fost expropriati si demolati. Pe o parte a terenului s-au construit  cladirile DJTS, iar cealalta parte ramasa fara ... (vezi toată discuția)