avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... autorizatie primarie?!
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

autorizatie primarie?!

Am nevoie de autorizatie de la primarie pentru a construi un gard din beton la o curte din centrul orasului? Dar daca modific bordura de la trotuar pentru a/mi crea spatiu pentru parcarea masinii in curtea cu pricina?
Cel mai recent răspuns: elenapp , utilizator 18:41, 4 Februarie 2011
Pentru orice constructie sau modificare de constructie (materiale, culori, forma, etc) aveti nevoie de autorizatie de construire emisa in temeiul legii 50/1991.
Amenda pentru lucrari edificate fara autorizatie de construire este cuprinsa ntre 1000 si 10000 lei.
Casa are deja un gard, jumate beton, jumate scandura. daca il fac din grilaj de fier, fara suport de beton, tot am nevoie de autorizatie? Si cat ar costa o asemenea autorizatie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este obligatorie intocmirea unui proiect sau obtinerea unei autorizatii de constructie? dan_mihutiu dan_mihutiu Vreau sa construiesc in curtea casei mele (deci pe un teren proprietate personala)un sopron dintr-un schelet metalic din teava cu acoperis din ... (vezi toată discuția)
A cui e gardul din jurul blocului si cum poate fi schimbat? patkoscsaba patkoscsaba Locuiesc intr-un bloc relativ nou, fiind proprietar la parter. Toti cei de la parter avem curti private (proprietate trecuta in CF, si iesire din apartament in ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! În casa părintească nu mai locuiește nimeni de ... ValiBratan ValiBratan Bună ziua! În casa părintească nu mai locuiește nimeni de vreo 4 ani, părinții fiind decedați. Din motive obiective, moștenirea nu a putut fi ... (vezi toată discuția)