Dan Top 
	    	Avocat

Dan Top 
	    	Avocat	    

tudorioan 
	    	Utilizator

tudorioan 
	    	Utilizator	    

Daniel Firica 
	    	Alte profesii

Daniel Firica 
	    	Alte profesii	    

tudorioan 
	    	Utilizator

tudorioan 
	    	Utilizator	    

Daniel Firica 
	    	Alte profesii

Daniel Firica 
	    	Alte profesii	    

carmena_iasi	                   

Ce tip de contract de intretinere este mai sigur? contract de intretinere cu habitatie viagera sau contract de intretinere cu drept de nuda proprietate? Mie nu ... (vezi toată discuția)
	                    carmena_iasi	                   

Ce tip de contract de intretinere este mai sigur? contract de intretinere cu habitatie viagera sau contract de intretinere cu drept de nuda proprietate? Mie nu ... (vezi toată discuția)

Bachus20	                   

Buna ziua! Acum ~1 an am incheiat un contract de vanzare-cumparare cu uzufruct viager, doamna respectiva fiind grav bolnava si avand nevoie de banuti pentru a ... (vezi toată discuția)
	                    Bachus20	                   

Buna ziua! Acum ~1 an am incheiat un contract de vanzare-cumparare cu uzufruct viager, doamna respectiva fiind grav bolnava si avand nevoie de banuti pentru a ... (vezi toată discuția)

cristina09_aaa	                   

acum 8 ani am cumparat o donatie mai precis un apartament cu 2 camere cu uzufruct viager.In actul de donatie ,donatoarea specifica urmatoarele: am dobandit ... (vezi toată discuția)
	                    cristina09_aaa	                   

acum 8 ani am cumparat o donatie mai precis un apartament cu 2 camere cu uzufruct viager.In actul de donatie ,donatoarea specifica urmatoarele: am dobandit ... (vezi toată discuția)