avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 482 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am o nelamurire
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am o nelamurire

Am dat examen pentru permis de conducere categoria B si la sala am scris pe anexa numele(doar numele)cu rosu.Am anuntat de aceasta neglijenta inainte de a se imparti chestionarele,am primit chestionar am facut 26 puncte si totusi nu s-a luat in considerare fiind declarat respins.Cum trebuia sa procedez?
Cel mai recent răspuns: ContSters56628 , utilizator 01:41, 13 Martie 2009
DIntre cate imi amintesc de acum 10 ani cand am dat examen de permis, trebuia sa te identifici cu nume, serie si numar BI/CI si CNP.
Examenul de obtinere al permisului de conducere, se desfasoara dupa o anumita procedura care trebuie respectata. Faptul ca dvs, in dreptul rubricii privind identificarea persoanei, ati notat doar numele,prenumele in absenta celorlalte elemente specifice ( BI / CI - serie, numar, CNP) -determina nulitatea actului. Masura de respingere a dosarului, a fost una corecta. Mai multa atentie pe viitor.
Problema a fost ca eu am scris cu pix de culoare rosie doar numele si prenumele celelalte date le-am scris cu pix de culoare albastra trecand cu pixul albastru si peste nume.Nelamurirea mea este ca desi am anuntat in acel moment examinatorii nu am primit alta anexa si am fost lasat sa continui.Precizez ca raspunsurile si celelalte date au fost cu albastru si nu prezentau modificari sau stersaturi.
Ultima modificare: Miercuri, 23 Aprilie 2008
tunaru, utilizator
Ghinion, mult succes data viitoare
MULTUMESC

Alte discuții în legătură

Cabinet veterinar privat-inregistrare date personale la proprietarii de animale scarletgeo scarletgeo Avem colectate date personale(nume,prenume,cnp,serie/numar Ci/Bi,adresa)la aproximativ 2000 de proprietari de animale(fosti si prezenti)pe statia noastra de ... (vezi toată discuția)
Schimbare c.n.p pe permis auto amr amr buna ziua,sunt strain cu rezidenta in romania,am obtinut permis de conducere aici de 2 ani,e scris in el datele mele si un cod numeric care e luat de ... (vezi toată discuția)
Ce caractere de autenticitate trebuie sa aibe o scrisoare oficiala ? HQM HQM Am primit cu ceva timp in urma o scrisoare , de la Comisia Europeeana . Vreau sa stiu, ce caractere obligatorii trebuie sa contina, pt. a ... (vezi toată discuția)