ContSters36411 
	    	Utilizator

ContSters36411 
	    	Utilizator	    

Constantin Alexandru Radu 
	    	Consilier juridic

Constantin Alexandru Radu 
	    	Consilier juridic	    

MIXAM 
	    	Utilizator

MIXAM 
	    	Utilizator	    

rodica_post 
	    	Utilizator

rodica_post 
	    	Utilizator	    

Conform art. 65 alin.(2) C.p.p. "la cererea organului de urmărire penală ori a instanţei de judecată, orice persoană care cunoaşte vreo probă sau deţine vreun mijloc de probă este obligată să le aducă la cunoştinţă sau să le înfăţişeze".
De aceea organul de cercetare sau de urmarire penala, ca ssi instanta de judecata, pot solicita audierea oricarei persoane despre care exista parerea ca ar putea detine informatii pertinente, utile sau concludente despre faptele savarsite. Auderea se poate face in calitate de martor, invinuit sau inculpat, parte civila, parte responsabila civilmente.
 mira_79	                   

buna seara,
am o nelamurire si pana imi gasesc un avocat ar fi extrem de utila opinia dumneavoastra:
am primit de la Parchet o citatie care face referire ... (vezi toată discuția)
	                    mira_79	                   

buna seara,
am o nelamurire si pana imi gasesc un avocat ar fi extrem de utila opinia dumneavoastra:
am primit de la Parchet o citatie care face referire ... (vezi toată discuția)

Alexandrumolnar	                   

Buna, am primit o citatie de la DIICOT in care sunt chemat ca martor pentru un dosar, nu inteleg exact de pe citatie dar trebuie sa ma prezint cu avocat? Si ... (vezi toată discuția)
	                    Alexandrumolnar	                   

Buna, am primit o citatie de la DIICOT in care sunt chemat ca martor pentru un dosar, nu inteleg exact de pe citatie dar trebuie sa ma prezint cu avocat? Si ... (vezi toată discuția)

Roman85	                   

AM  PRIMIT  O  CITATIE IN  CARE  SE  SPUNE  ASA SUNTETI  CHEMAT  LA  CAMERA  34  POLITIA MUNICIPIULUI  BRAILA BIROUL  DE  INVESTIGATII  CRIMINALE IN  CALITATE  ... (vezi toată discuția)
	                    Roman85	                   

AM  PRIMIT  O  CITATIE IN  CARE  SE  SPUNE  ASA SUNTETI  CHEMAT  LA  CAMERA  34  POLITIA MUNICIPIULUI  BRAILA BIROUL  DE  INVESTIGATII  CRIMINALE IN  CALITATE  ... (vezi toată discuția)