avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Cum sa depun declaratia de inventar?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Cum sa depun declaratia de inventar?

Din motive administrative, contabila a placat de la firma, si eu trebuie sa depun declaratiile...dar cum sa depun declaratia de inventar, daca in balanta nu am sold.Am luat toate declaratiile si concediile medicale, am socotit, si am de recuperat de la fnuass.
Cel mai recent răspuns: theya_05 , utilizator 17:26, 10 Februarie 2011
daca este vorba despre declaratia inventar ceruta de cnas,declarati asa cum este soldul,adica zero.in cazul in care ati depus cerere pt recuperarea sumelor aferente concediilor medicale neacoperite de contributia pt concedii medicale si indemnizatii si inca nu vi s-a solutionat dosarul,exista coloana sume de recuperat in care treceti suma de recuperat+accesoriile aferente.
In declaratia inventar declaram numai contributia privind concediile si indemnizatiile(0,85%) sau si contributia de sanatate datorata de salariat si angajator?
se declara numai FNUASS 0,85% si numai daca aveti de platit sau de recuperat la 31 ianuarie 2011.
Multumesc foarte mult!

O zi buna!
andreeaw a scris:

se declara numai FNUASS 0,85% si numai daca aveti de platit sau de recuperat la 31 ianuarie 2011.

se declara si daca soldul la 31 dec.2010 este zero. in schimb nu mai ese necesar certificatul fiscal.
intrebati la cnas sau intrati pe site sa vedeti ultimele informatii aparute acolo.
Ultima modificare: Miercuri, 9 Februarie 2011
theya_05, utilizator

Alte discuții în legătură

Declaratia inventar cass teo.madalina teo.madalina In legatura cu declaratia inventar care trebuie depusa sa casa de sanatate pana la data de 15.02.2011, aceasta declaratie trebuie depusa de toti ... (vezi toată discuția)
Declaratie inventar concedii medicale EUROC EUROC daca nu am avut in sold nimic la 31 ianuarie ,si am de recuperat de la fnuass,dar nu a fost depusa cerere de restituire ,cum fac declaratia? In declaratie la ... (vezi toată discuția)
Declaratia inventar pentru concedii medicale si indemnizatii anca.d anca.d Buna dimineata! Imi puteti spune va rog, este necesar sa depun declaratia inventar privind contributia pentru concedii medicale si indemnizatii, daca nu am ... (vezi toată discuția)