avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Evaluare costuri subzidire
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Evaluare costuri subzidire

Printr-o expertiza, expetul tehnic judiciar a cosntatat ca imobilul are o fundatie atipica, intre 25-30 cm. Totodata a constatat existenta si altor vicii. Instanta va trebui sa stabileasca printr-o alta expertixa care este valoarea consolidarii fundatiei. Cine este competent sa execute o astfel de expertiza? Poate un expert tehnic judiciar obisnuit sa determine valoarea sau este nevoie de o expertiza efectuata de un expert MLPAT? Mentionez ca nu exista proiect tehnic de executie. Care este baza legala in cazul in care un expert tehnic obisnuit nu este competent sa efectueze expertiza?

Revin si arat ca primul expert este incompativil sa efectueze o noua expertiza. Tot acesta mi-a comunicat ca nu toti expertii de pe lista instantei sunt competenti ci numai cei MLPAT
Ultima modificare: Miercuri, 9 Februarie 2011
carmen_rusu, utilizator
In cazul dvs. este nevoie de o expertiza efectuata de un expert tehnic specialitatea in constructii, Lista expertilor acreditati si specialitatile lor sunt pe site-ul Ministerului Justitiei .Instanta stabileste specialitatea expertului competent sa efectueze expertiza. In general expertii in constructii fac si evaluari .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine poate efectua o expertiza judiciara prin care se stabileste care este valoarea de consolidare a unei fundatii la imobil? TDorina TDorina Intr-un proces s-a dispus efectuarea unei expertize judiciare pentru a se stabili care este valoarea de consolidare a unei fundatii la imobil. Poate un expert ... (vezi toată discuția)
Expertiza evaluare subzidire TDorina TDorina Printre altele, intr-un proces civil, instanta a dispus efectuarea unei expertize tehnice extrajudiciare, avand ca obiect stabilirea valorii de consiolidare a ... (vezi toată discuția)
Expert mlpat bucuresti Victor76 Victor76 Buna ziua Dilema mare la inceput de an...Instanta din Constanta recurge la lista expertilor tehnici in constructii din Bucuresti pentru efectuarea unei ... (vezi toată discuția)