avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Hartuire
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Hartuire

Va rog sa ma ajutati sa aflu care este legea sau legile care stabilesc situatiile de hartuire...
Mai exact, banca la care am o datorie si care refuza sa-mi trimita acte care sa-mi dovedeasca plata ratelor lunare, ma suna la miezul noptii ca sa-mi spuna de nu stiu ce sume restante...As vrea sa aflu in ce fel, legea ma protejeaza de o asemenea hartuire...
Cel mai recent răspuns: ContSters79575 , utilizator 17:57, 10 Februarie 2011
Buna seara,
in sistemnul nostru juridica nu exista infractiunea de hartuire, insa in codul penal exista infractiunea de abuz in serviciu contra intereselor persoanei, care se refera in mod special la functionarii publici , insa fara o sesizare atat la directorul bancii si o plangere la parchet nu se va rezolva.
Va multmesc pentru raspuns...Directorului bancii nu-i pasa de sesizarile mele..Deci va trebui sa depun o plangere la parchet...
ar fi bine sa aveti martori.
este abuz in serviciu.
probe se vor strange,mai trebuie martori.
succes.
Vreti sa detaliati cine din banca va suna ?
Ultima modificare: Miercuri, 9 Februarie 2011
Radu Gabrian, Mediator
Sunt sunata de diversi funcţionari ai băncii pentru a
mi se comunica despre nu ştiu ce restante si eu le cer mereu sa-mi trimită o situaţie a platilor efectuate de mine, ceea ce ei refuza pe motiv ca ei nu trimit corespondenta in străinătate. Le-am atras atenţia ca între noi exista o diferenţa de fus orar de 8 ore, dar cred ca ei simt o plăcere perversa in a mă trezi la miezul nopţii, uneori fără a vorbi. marturie îmi este Evidenta telefoanelor primite de la ei si durata convorbirilor incare fac aceleaşi si aceleaşi sesizări cărora ei nu le dau atenţie.

Alte discuții în legătură

Camatarii bancari Costica33 Costica33 Am o experienta cu banca RAIFFEISEN unde se pare ca procedurile de lucru sunt inspirate de la tiganii camatari. Am furnizat la incheierea unui contract pentru ... (vezi toată discuția)
Raiffeisen ma hartuieste Costica33 Costica33 Am dat la incheierea unui contract cu banca Raiffeisen numarul meu de telefon mobil. Acum , de fiecare data cand intarzii sa platesc rata ma termina cu ... (vezi toată discuția)
Sunt sunat de 7-8 ori pe zi de banca andman2413 andman2413 Buna ziua, am si o problema cu o banca de la noi din tara la care am intarziere 60 zile la plata unui credit de nevoi personale (650 ron restanta). Sunt ... (vezi toată discuția)