avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... subconcesiunea
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

subconcesiunea

pot subconcesiona o parte a unui spatiu deja concesionat de o alta persoana de la Primarie?
va multumesc pentru raspuns, dar ma puteti ajuta cu un model de contract de subconcesionare.
Ultima modificare: Joi, 10 Februarie 2011
clau14, utilizator
Cel mai recent răspuns: Marcel Mihalache , Avocat 19:53, 9 Februarie 2011
Buna seara !
Daca respectivul contract de concesiune incheiat intre primarie si concesionar permite acest lucru , se poate ....... in conditiile stipulate in contract.
Vedeti OUG 54/2006

Art. 8. - Subconcesionarea este interzisă, cu excepţia situaţiilor expres prevăzute de prezenta ordonanţă de urgenţă.
Regula instituită de art. 8 este aceea că subconcesionarea este interzisă, exceptie făcând situatia expres si limitativ prevăzută în art. 59 alin. 5-11 din OUG nr. 54/2006
Art. 51 (3) Contractul de concesiune trebuie să conţină interdicţia pentru concesionar de a subconcesiona, în tot sau în parte, unei alte persoane obiectul concesiunii, cu excepţia cazurilor în care subconcesionarea este permisă, potrivit prezentei ordonanţe de urgenţă.



Ultima modificare: Miercuri, 9 Februarie 2011
Marcel Mihalache, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concesiune bunuri publice. Ovidiujuncu01 Ovidiujuncu01 Buna seara. Va rog sa ma ajutați cu câteva răspunsuri. O persoana juridică a deținut un contract de concesiune a unui teren si clădire intr-o comuna. ... (vezi toată discuția)
Contract de concesiune andr33apn andr33apn Buna ziua, va rog sa-mi transmiteti daca se poate cadrul legal al contractelor de concesiune din 2005.Pe cati ani se putea concesiona un serviciu public? Va ... (vezi toată discuția)
Contract concesiune spatiu primarie mdDentist mdDentist Buna ziua, Primaria concesioneaza un spatiu cu destinatie medicala, unui SRL. Prin contractele standard, este interzisa [b]sub[/b]concesionarea de catre ... (vezi toată discuția)