avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Salarizare dupa transfer
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Salarizare dupa transfer

M-am transferat ca F.P. de la o primarie oras la una municipala ,la un serviciu identic si pe aceiasi functie la data de **09 2010. La prima institutie am avut spor de dispozitiv (politist comunitar),iar in urma transferului l-am piedut, cu toate ca in actul de transfer se specifica ca sunt trasferat pe un post similar la salariul avut .Avand in vede legislatia in vigoare as dori un sfat, ce pot face?
Ultima modificare: Vineri, 11 Februarie 2011
DIA63, utilizator
Cel mai recent răspuns: mihaicalinescu2005 , utilizator 19:39, 13 Februarie 2011
nu cred ca puteti face nimic.....daca sporul de dispozitiv, nu se acorda si la institutia la care v-ati transferat. poate ne-ar ajuta, daca ati posta actul de numire in functie, in urma transferului.... :)
La noua instituitie identica ca activitate,dar municipala nu se acorda sporul de dispozitiv. In actul de numire nu este prevazut acest spor. Intreb : daca la diminuarea salariala l-am avut,respectiv anterior transferului care prevede " pe acelasi post functie si salarizare" nu pot beneficia de drepturile reclamate? Fac precizarea ca sunt politist comunitar...local.
Ultima modificare: Duminică, 13 Februarie 2011
DIA63, utilizator
nu, sporul de dispozitivi, oricum nu se mai acorda din ianuarie 2010, fiind inclus in salariul de baza. dvs, in urma transferului, ati fost salarizat conform statului de functii existent in institutia la care s-a realizat transferul. :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarizarea unui functionar public nou incadrat tamasjolan tamasjolan In cazul unui f.p. nou incadrat cum se stabileste cuntumul sporului de vechime conform Legii 285 /2010 ? Exp. In cazul in care beneficieaza de o vechime ... (vezi toată discuția)
Trecere de la contractual la functionar public baza baza Sunt angajat in campul muncii din anul 1985 , din august 1997, lucrez la o primarie,ca persoana contractuala, in functia de referent cultural , gradul I( ... (vezi toată discuția)
Vechime in institutia publica. spor de fidelitate ContSters147433 ContSters147433 Buna seara [b]Transferul[/b] nu este reglementat in actualul cod al muncii, dar este prevazut in Legea nr. 188/1999. Pornindu-se de la prevederile \"alte ... (vezi toată discuția)