avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale consultanta
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

consultanta

buna, nu am fost pe la voi de mult timp, acum insa am o intrebara:am o firma de consultanta pentru afaceri,iar baroul din judet a depus plangere impotriva ei, care ulterior s-a transformat in plangere impotriva mea, ca pers fizica.Pentru ca sunt consilier juridic la acetsta firma, si am reprezentat ca pers fizica un membru al familiei mele, au sarit pe capul meu ca fac avocatura clandestina.
ce credeti, ce ar trebuii sa fac? mie imi vine sa nici nu raspund la plangerea formulata.Mi se pare o porcarie si o nedreptate uriasa.
Voi aveti probleem, cei care aveti firme?precizez inca o data ca este o firma de consultanat pt afaceri, nu cons juridica.Nu apare cuvantul juridic nici in reclame, nici pe firma, nici unde.
Daca ai asistat sotul sau rude pana in gradul IV, nu prea vad cum ai probleme.
Acum depinde cum l-ai asistat: ai taiat delegatie sau ai avut procura?
La voi in lege ce scrie? Sincer, n-am cautat.
Ultima modificare: Marți, 6 Mai 2008
Gabriela Mihai, Avocat
am reprezentata cu procura speciala,Intrebarea mea este daca cineva a mai avut asemenea problema cu domnii colegi- avocati.
atata timp cat reprezentarea s-a facut cu o procura speciala in acest sens nu sunt probleme. adica ce credeti ca daca o ruda te roaga si te imputerniceste sa il reprezinti (dar nu in calitate de consilier) in instanta pentru ca stii mai multe ca el ar fi nu stiu ce mare concurenta?
Si eu zic ca nu ai probleme cu procura speciala.
Cred ca era o problema daca taiai delegatie.
PAI DA, NUMAI CA D-UL AVOCAT VREA SA-MI FACA ZILE PROASTE.CE CREDETI, DACA AM O FIRMA DE SECRETARIAT+ CONSULTANTA, POATE SA FACA CEVA?

Alte discuții în legătură

Reprezentarea persoanelor fizice de catre consilierul juridic! corinuta corinuta As dori sa afl in ce masura se poate reprezenta in instanta o persoana fizica de catre un cons. juridic, in conditiile in care acea persoana nu este ruda cu ... (vezi toată discuția)
Reprezentare in instanta leusan leusan O persoana care este licentiat in drept in caliate sot, (nu este avocat,ci jurist )sa-si reprezinte sotia in instanta la dezbaterea unei mosteniri, si sa ... (vezi toată discuția)
Un ong poate asigura asistena juridica membrilor sai ? negreanalina negreanalina Un ONG care are angajat consilier juridic, poate asigura consultanta si reprezentare juridica membrilor inscrisi in acel ONG , la solicitarea acestora . (vezi toată discuția)