avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1052 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... intrepindere debutant
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

intrepindere debutant

Buna ziua , daca am avut o intrprindere individuala pentru prestari servicii (predam engleza)pot infinta o societate debutant
Cel mai recent răspuns: Alvaro Liniers , Avocat 21:33, 16 Februarie 2011
Ordine spune ca nu este elegibil daca anterior datei înmatriculării societăţii în Registrul Comerţului nu au mai deţinut şi nu deţin calitatea de acţionar, asociat sau membru al organelor de conducere din cadrul unei întreprinderi constituite în spaţiul economic european. Mai tarziu impune sa fie prima srl detinuta de solicitant. In opinia mea, e clar ca poate. Pentru ca este referitor a intreprinderi ne individual, cu sau fara responsabilitatea limitata, pentru ca in caz contrar ar zicea membru si nu asociat sau actionar. Si foloseste cuvant membru pentru a interzice pe cel care a fost administrator sau directiv a o societatea (organelor de conducere).
Dar mai bine e cuvenabil sa-I cer o aclaratia la organismul respectiv AIPPIMM din cadrul Ministerul Economiei.
Ultima modificare: Miercuri, 16 Februarie 2011
Alvaro Liniers, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cabinet veterinar: posibil sa obtin ajutorul de la guvern? Nono7592 Nono7592 Buna ziua, Am tot urmarit aparitia acestei legi din august anul trecut si din pacate nu am avut suficienta rabdare. La sfarsitul lunii ianuarie a.c am facut ... (vezi toată discuția)
Conditii infiintare srl d lauras70 lauras70 Buna ziua! Doresc sa infiintez un SRL-D si am citit OUG 6/2011. Totusi, ca si completare la acest OUG vine si legea 301/2011. Cei de la Reg Comertului ofera ... (vezi toată discuția)
Infintare srl-d ovidiu1113 ovidiu1113 Buna ziua As dori sa stiu daca pot infinta o SRL-D daca am avut un PFA Vreau sa precizez ca pe PFA nu sa inregistrat activitate deloc (vezi toată discuția)