avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... cabinet veterinar: posibil sa obtin ajutorul de la ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

cabinet veterinar: posibil sa obtin ajutorul de la guvern?

Buna ziua,
Am tot urmarit aparitia acestei legi din august anul trecut si din pacate nu am avut suficienta rabdare.
La sfarsitul lunii ianuarie a.c am facut inregistrarea la Registrul Comertului pentru infintarea unui cabinet veterinar cu pet shop, dar care inca nu functioneaza din pacate deocamdata pentru ca nu am reusit sa gasesc un punct de lucru.
Intrebarea mea este (mentionez ca am 27 de ani) daca se mai poate face ceva in acest caz pentru a putea beneficia de ajutorul de 10.000 EURO.
Multumesc .
Cel mai recent răspuns: Nono7592 , utilizator 07:02, 24 Februarie 2011
Teoric, cred ca stis ca nu. Art. 2, par (1) litera b)"anterior datei înmatriculării societăţii în Registrul Comerţului nu a mai deţinut şi nu deţine calitatea de acţionar, asociat sau membru al organelor de conducere din cadrul unei întreprinderi constituite în spaţiul economic european"; Adica litera legea este impotriva. Spirit este altceva. Eu as facea o intrebara consultiva. Raspunsul negativ deja le ai prin legea, dar poate apare o norma interpretativa in acest sens. Cum se face acesta intrebara: prin mijlocul un exemplu acest e-mailul: doina.marin@aippimm.ro
care este consilier superior AIPPIMM .
Multumesc mult. Am sa incerc cu un email la adresa recomandata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrepindere debutant vallerian vallerian Buna ziua , daca am avut o intrprindere individuala pentru prestari servicii (predam engleza)pot infinta o societate debutant (vezi toată discuția)
Autorizarea functionarii pet-shop Carmen Tudorache Carmen Tudorache Buna ziua, Am inchiriat un spatiu comercial pentru a deschide un pet-shop, punct farmaceutic veterinar si cabinet veterinar si am aflat ca trebuie sa depun ... (vezi toată discuția)
Infintare srl-d ovidiu1113 ovidiu1113 Buna ziua As dori sa stiu daca pot infinta o SRL-D daca am avut un PFA Vreau sa precizez ca pe PFA nu sa inregistrat activitate deloc (vezi toată discuția)