avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... tigari
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

tigari

locuiesc in Marea Britanie si cand vin acasa imi cumpar din tara tigari in jur de 10-15 cartuse deoarece acolo sunt foarte scumpe....intrebarea mea este daca vamesii din Romania au dreptul sa mi le ia.
Cel mai recent răspuns: ContSters56778 , utilizator 13:31, 12 Mai 2008
Exista anumite limite in privinta tigarilor in interiorul UE... cred ca 800 de tigari (4 cartuse?) sau asa ceva... insa asta ar trebui sa preoacupe pe vamesii englezi, nu pe cei romani!
Nu mai mult de 200 de bucati.
Asa-i...
...din tarile membre recente ale EU sunt permise doar 200 tigarí.!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tuica de prune peste granita Sara.CD Sara.CD Buna ziua, ma puteti ajuta cu urmatoarele: Vreau sa plec in Italia si doresc sa duc 1-2 litri de tuica de prune de casa acolo, deci sticla nesigilata. ... (vezi toată discuția)
Cate cartuse de tigari am voie sa trimit in afara tarii prin colet postal (vamal)? lincon lincon cate cartuse pot sa trimit prin colet postal din romania an bermuda va multumesc cat ami permite sa trimit prin lege va multumesc anca o data (vezi toată discuția)
Taxe vamale pe colet de tip cadou manolachealex manolachealex Din cate am inteles de la niste prieteni, daca primesti un cadou din SUA sau China sau orice alta tara care nu e membra a Uniunii Europene trebuie sa platesti ... (vezi toată discuția)