avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... nu inteleg
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

nu inteleg

procesul sa terminat si am castigat 50% din acel apartament apoi fostul meu sot a facut recurs si eu am castigat 75% din acel apartamen si avocatul mea zis ca sentinta este definitiva si irevocabila saptamana asta se duce avocutul cu executorul sa ii faca evacuarea.intrebarea este daca fostul meu sot poate sa mai faca recurs eu vreau sa se termine odata nebunia asta
Cel mai recent răspuns: Marian Senchiu , Avocat 15:20, 26 Februarie 2011
Recursul a fost ultima cale de atac. Nu se mai poate face din nou un recurs. Eventual poate introduce o contestatie la executare.
nici eu nu inteleg ceva.in urma recursului facut de sot...acestuia i se poate ingreuna situatia? adica avea 50% si sotul,a facut recurs si i s-a mai luat din procente.e posibil ?
Nu este posibil ca in propria cale de atac sa i se ingreuneze situatia, instanta de recurs se putea pronunta astfel doar daca si sotia formula recurs, dar erori judiciare se intalnesc, din pacate...cat despre calea de atac, in functie de valorea imobilului, hotararea judecatoriei se putea ataca cu apel sau recurs...daca a fost recurs inseamna ca e gata.
pai asa mia zis avocatul ca acum am castigat 75% si inainte aveam 50% acum ce sa zic saptamana asta se intalnesc sa vedem cine ramane cu apartamentul si cui ise da valoare din proncentajul ce iese cuvine oricum o sa las un mesaj ce sa intamplat va multumesc
ca sa traga de timp poate face contestatie in anulare si contestatie la executare. e dreptul lui...

Alte discuții în legătură

Care este calea de atac ºi ce articole pot invoca? oanaportar oanaportar 1. - Daca la instanta de fond nu au fost atasate dosarele cerute de mine, 2. - daca instanta de fond nu a solicitat de la diverse institutii publice ... (vezi toată discuția)
Instanþa a rãmas în pronunþare deºi am solicitat termen pentru imposibilitate de prezentare catalin2012 catalin2012 Buna ziua. In 26.09.2013 am avut a doua infatisare la recurs (la primul termen din 13.06.2013 am cerut amanare pentru lipsa aparare). Din cauza serviciului nu ... (vezi toată discuția)
Pot sã exercit recurs sau o altã cale extraordinarã de atac în situaþia prezentatã mai jos? ContSters22096 ContSters22096 un litigiu avand ca obiect o suma de bani de peste 200.000 ron. a fost judecat pe fond, paratul avand castig de cauza - este cauza pe vechiul cod de proc ... (vezi toată discuția)