avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1145 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Bilant contabil
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Bilant contabil

Buna ziua,

As vrea sa stiu daca este obligatoriu sa depui bilant contabil pe 2010 la o firma suspendata in 2009.

va multumesc!

Cel mai recent răspuns: Ana Muntianu , Consultant fiscal 15:33, 21 Februarie 2011
Bilantul se depune chiar si de catre firmele suspendate. Derogarea de care beneficiaza o firma cu activitatea suspendata se refera doar la anumite declaratii fiscale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit forfetar, suspendare si regimul cheltuielilor in aceasta perioada C_CRISTINA C_CRISTINA O firma a carei activitate este suspendata tocmai ptr a nu plati mpozitul forfetar are in proprietate un teren ptr care plateste impozit anual. Practic se ... (vezi toată discuția)
Firma fara activitate madalinas85 madalinas85 Buna ziua, am tot cautat pe forum dar nu am gasit nimic asemanator asa ca am si eu o intrebare: In 2008 am infiintat un SRL, asociat unic. Din diferite motive ... (vezi toată discuția)
Care este termenul limita de depunere bilant pe 2009 pt un srl suspendat? mara197014 mara197014 Am suspendat un SRL cu 1 sept 2009,va rog sa-mi spuneti care este termenul limita de depunere bilant 2009.Multumesc! (vezi toată discuția)