avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... modificare / corectie revisal ???
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

modificare / corectie revisal ???

va rog sa ma sfatuiti, este corect sa fac modificari in revisal daca gasesc in el nereguli in declararea activitati unui salariat.

expl: am un salariat care nu are trecut in revisal toate modificarile care tine de functia lui .
Cel mai recent răspuns: mediterr , utilizator 14:04, 30 Martie 2012
Se pot face corectii in Revisal. Consider ca orice salariat trebuie sa aiba un istoric al activitatii sale la un angajator. Si cum de anul acesta nu mai este in vigoare legislatia privind carnetele de munca....
faceti corectia prin modificare date angajat
Printr-o adresa la corpul de control, sau pe propria raspundere, doar ca daca vin in control trbuie sa faceti dovada cu REVISAL vizat. (fosta adresa)

:luck:
Ultima modificare: Marți, 22 Februarie 2011
ContSters167247, utilizator
ce se intelege prin revisal vizat..., eu trimit revisalul on-line, tot ce modific salvez in pdf.
Acum trimiteti online. Modificarea afecteaza o perioada anterioara (este o corectura). Aceasta corectura trebuia facuta la vremea ei, insotita de o adresa de depunere (vizata). Daca modificati acum o faceti pentru ca asa trebuie, sa "faceti curat"...dar daca vine ITM-ul in control, din cauza ca modificarea priveste o perioada anterioara datei de 31.12.2010, va vor cere socoteala.

:luck:

Alte discuții în legătură

Rectificarea datelor din revisal silvercanine silvercanine Buna ziua,cum se procedeaza in cazul in care am transmis revisal cu date eronate? Am preluat o firma si am introdus datele salariatilor dupa contractul ... (vezi toată discuția)
Operare in revisal suspendare cim (art.52 alin.3 din cm) pentru fost salariat! RobinHood RobinHood Buna seara! Va rog foarte mult sa va exprimati opinia in legatura cu o posibila solutie la o problema atat de natura \\"tehnica\\" cat si juridica: doresc ... (vezi toată discuția)
Revisal 2010 zanu zanu Ave tuturor, Va retin atentia asupra urmatoarei probleme dorind, bineinteles un sfat. HG 37/2010 modifica HG 161/2006: “Art. 4 (1) Angajatorii au ... (vezi toată discuția)