Ma nunesc Bejan Vasile ,sunt din Virlezi-Galati si dupa ce am depus dosarul+cererea la primarie conform Legii277/2010 am fost anuntat verbal precum ca nu ma incadrez conform normelor de aplicare a H.G.38/2011 care fac trimitere la normele de aplicare a legii416/2001 art.8 al [1]-[7],unde printre altele prevede ca cei ce detin peste 15 familii de albine nu primesc ajutor social conform Legii Venitului Minim Garantat.Mentionez ca pe 04.01.2011 am cumparat 20 de fam.de albine+6 fam. ce le detineam anterior, acestea fiind motivul invocat pentru a-mi fi respins dosarul depus conform Legii 277/2010 si familia mea compusa din 5 persoane realizeaza un venit lunar de 391lei/familie.Deasemeni mentionez ca am depus cerere [cu nr. de inregistrare] adresata primarului pentru a primi raspuns scris vizavi de solutionarea dosarului depus.Multumesc anticipat!
Familia dv compusa din 5 persoane realizeaza 391/ familie sau pe membru de familie? Daca realizeaza 391/membru de familie nu mai puteti beneficia, plafonul a fost redus la 370 pe membru de familie.
Daca aveti acel numar de familii de albine, se presupune ca se poate produce un rod, de pe urma caruia puteti beneficia de un venit.
Nu sunteti singurul in aceasta situatie, nu se da alocatie de sustinere nici daca solicitantul ar avea cativa m de pamant pe numele sau.
Multumesc de atentia acordata.Dar eu am specificat 319lei/fam deci 79lei/membru de familie care includ si venitul de la cei 26 stupi cu albine .Conform H.G.38/2011,anexa 2 -Ancheta sociala si Legea 277/2010 art.5 al 1[incadrarea dupa venit] si art.14 al. 1[stabilirea veniturilor] si Legea 18/25.09.1990+ Conventia 20/11/1989[drepturile copilului] s.a . = refuzul de a mi se aproba acordarea alocatiei de sprijin fara efectuarea anchetei sociale mi se pare un abuz . Ori legea e oarba ori functionarul de la primarie nu cunoaste legea.[Un salariat/familie cu 5persoane/ avind un venit lunar de 1800lei primeste aloc. de sustinere conform art.5 al.2 din Legea277/2010-UNDE SUNT EGALITATILE DE SANSE ALE COPIILOR?].Sunt constient ca comercializez surplusul de la cei 26 de stupi dar asta e venitul calculat conform art.14 dinLegea277/2010 care face trimitere la normele de stabilire a veniturilor din Legea 416/2001 art.8 al.[1]-[7], unde venitul pe o fam. de albine este fixat la 100lei/an conform Hotaririi Consiliului Local . Sa triumfe legea si bunul Dumnezeu!
Faceti o cerere, pe care o depunerti la Primarie.Sa va dea nr de inregistrare si pe copia dv de cerere.Solicitati, acolo, sa vi se raspunde in scris, in baza carei prevedere legala,in vigoare, va este respinsa cererea.Sunt obligati sa va dea raspuns in termen de 30 de zile.Daca nu va da raspuns mergeti in audienta la directorul Directiei Muncii din judetul dv.
Multumesc ptr. raspuns!Am facut si cerere[cu nr.de inregistrare] dupa cum am specificat in prima postare, pe 07.02.2011 si astept sa treaca cele 30 de zile.Intre timp am aflat numarul de tel. de la Directia Politici Asistenta Sociala tel.021.315 85 56 interior 770 si 832 si de la Agentia Nationala pentru Prestatii Sociale tel.021 313 60 47 interior 110 si 139,din Bucuresti,in caz ca mai sunt si altii in situatia mea.Aici se pot adresa cei ce au nelamuriri in legatura cu aplicarea Legii277/2010[alocatia de sustinere--[[complementara]]. Sa triumfe legea si bunul DUMNEZEU. Atit nea mai ramas!
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Stupi
elenascurt
Sunt proprietarul unei suprafete de teren pe care am infiintat o ferma de legume si o gospodarie anexa compusa din pasari si patru taurine. Ce ma derannjeaza ... (vezi toată discuția)