avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 312 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Sectie productie
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Sectie productie

Conform legilor in vigoare poate functiona o sectie de productie panificatie la parterul unui imobil de locuinte?
Inainte de 1989 a avut aceasta destinatie. Momentan, din cauza unui litigiu cu un vecin din blocul de alaturi, doar comercializeaza produse de panificatie si alte produse.
Intrucat s-au apucat de reparatii as vrea sa stiu ce sanse avem - in conditiile in care justitia nu interzice functionarea ca sectie de productie - sa oprim functionarea ca sectie de productie?
Au primit o autorizare de la asazisa Asociatie de locatari - dar cand s-au preschimbat certificatele de inmatriculare nu au mai cerut alta. De fapt noi nu suntem constituiti in asociatie de proprietari - iar eu nu le-am dat acordul, si sunt primul locatar pe verticala. Stiu ca legea prevedea acest acord de la vecinii care pot fi afectati - pe verticala si pe orizontala.
Zgomotul pe care-l face aparatura specifica unei sectii de panificatie este foarte neplacut si avand in vedere vechimea casei (80 ani) nu stiu cat e de bine ca aceasta sa functioneze in continuare. Dar cei de la Mediu pe care i-am chemat au spus mereu ca sunt la limita admisa.
Ei au pile peste tot si nu le pasa de nimic si de nimeni, bani sa iasa.
.Multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Reglementarea relatiilor dintre utilizatorii spatiior comerciale si locatarii condominiilor Puiu Popescu Puiu Popescu Va rog sa-mi precizati ce hotarari ale CGMB si/sau ce alte acte normative republicane reglementeaza activitatea firmelor de comert (produse alimentare) cu ... (vezi toată discuția)
Acord vecini pentru activitate comerciala in imobil de locuit camilaliman camilaliman Buna ziua, situatia este urmatoarea: - in imobil suntem 7 proprietari - in apartamentul de la parter, a functionat un salon de coafura, pentru care si-au ... (vezi toată discuția)
Simigerie la parterul blocului viorel6060 viorel6060 Buna ziua. In spatiul comercial de la parterul blocului meu s-a deschis o simigerie ce are gura de evacuare a cuptorului in spatele blocului la nivelul ... (vezi toată discuția)