avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 887 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Autorizatie de constructie pentru copertina auto
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Autorizatie de constructie pentru copertina auto

Buna ziua,
doresc sa stiu daca pentru constructia unui car port (copertina auto)din lemn,pe proprietatea mea,in curtea casei este necesara autorizatia de construire.
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Foisor fara autorizatie de construire Antik Antik Buna ziua , In sensul legii 50/1991 -foisorul , wc-ul si magazia sunt considerate constructii provizorii si necesita o autorizatie de construire ... (vezi toată discuția)
Aprobare constructie copertina auto ContSters148855 ContSters148855 Buna ziua, Va rog sa imi spuneti ce aprobari am nevoie pentru construirea unei copertine (un fel de garaj fara poarta) in curtea unui bloc care este asociatie ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de construire valyyc valyyc Bună seara! Doresc să construiesc o copertină din țeavă și acoperită cu tablă, pentru lemne și să torn o placă de beton în curte unde parchez ... (vezi toată discuția)