Manole Dumitru 
	    	Utilizator

Manole Dumitru 
	    	Utilizator	    

Manole Dumitru 
	    	Utilizator

Manole Dumitru 
	    	Utilizator	    

vreaucopilul 
	    	Utilizator

vreaucopilul 
	    	Utilizator	    

vreaucopilul 
	    	Utilizator

vreaucopilul 
	    	Utilizator	    

iulianahusanu	                   

m-am despartit anul trecut de fostul sot,aveam serviciul in spania si am ajuns cu fostul sot la o intelegere verbala in ai lasa custodia copilului cu conditia ... (vezi toată discuția)
	                    iulianahusanu	                   

m-am despartit anul trecut de fostul sot,aveam serviciul in spania si am ajuns cu fostul sot la o intelegere verbala in ai lasa custodia copilului cu conditia ... (vezi toată discuția)

Macrimarius	                   

Ma numesc Marius si sunt plecat in Spania unde muncesc de 6 luni timp in care sotia mea a decis ca vrea sa divorteze insa nu a inaintat nici o actiune de ... (vezi toată discuția)
	                    Macrimarius	                   

Ma numesc Marius si sunt plecat in Spania unde muncesc de 6 luni timp in care sotia mea a decis ca vrea sa divorteze insa nu a inaintat nici o actiune de ... (vezi toată discuția)

rpetre79	                   

La divort nu  am stiut  ca pot avea dreptul sa imi vizitez copilul incredintat sotului.Ce pot face acum dupa 6 ani sa-l pot vizita,deoarece tatal nu-mi ... (vezi toată discuția)
	                    rpetre79	                   

La divort nu  am stiut  ca pot avea dreptul sa imi vizitez copilul incredintat sotului.Ce pot face acum dupa 6 ani sa-l pot vizita,deoarece tatal nu-mi ... (vezi toată discuția)