avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... polita de asigurare
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

polita de asigurare

tatal meu a facut un imprumut la o banca si era cu ratele la zi .intre timp el a decedat iar eu am luat legatura cu banca care mi-a transmis ca tata avea asigurare la o o firma de asigurari.Am luat legatura cu aceasta firma care mi-a cerut copia dupa fisa medicala care insa nu mio-a fost data de medicul de familie aceasta sustinand ca firma de asigurari trebuie sa faca acest lucru contra cost! AM REVENIT CU UN TELEFON LA ACEASTA FIRMA unde mi s-a cerut adresa medicului de familie dar la o saptamana distanta am vorbit cu medicul de familie care mi-a transmis ca nu a luat nimeni legatura cu ea! Am revenit din nou cu un telefon la ceasta firma de unde mi s-a cerut acelasi lucru adica iarasi adresa medicului de familie! SI totusi a trecut deja o saptamana si cei de la asigurari tot nu au facut vreo cerere catre medicul de familie ! practic cred ca nu i intereseaza pe cei de la asigurari! ce se intampla daca nu platim rata la banca? pentru ca cei de la asigurari nu ne dau nici un raspuns ! ce putem face in acest sens?
Cel mai recent răspuns: laslau , utilizator 20:20, 6 Martie 2011
trebuie sa vorbiti cu cei de la banca intrucat acolo ati semnat si asigurarea de viata (din cate am inteles)
Va trebui ca medicul si asiguratorul sa se intalneasca. In functie de cauzele decesului ...asigurarea poate achita diferenta de restituit a creditului
Sunt convins ca pe asigurator il intereseaza f.mult sa va rezolve situatia dar problema nu se rezolva prin telefon. Cel mai bine este sa mergeti dv personal la asigurator sa va dea acel document cu care sa mergeti la doctor sa va dea o copie dupa fisa medicala a tatalui dv.Acum trebuie sa intelegeti ca daca guvernul sau ministerul sanatatii a prevazut ca orice adresa sau adeverinta se elibereaza contra unei taxe va trebui sa ne conformam. Este in joc situatia financiara a dv. Mai nou asiguratorii nu mai au in fiecare locatie inspectori de daune si in acest caz acest oficiu il face un inspector de asigurari care aduna doar actele solicitate si le trimite mai departe la compartimentul zonal de daune pt solutionare, deci nu are cum sa mearga el sa se intalneasca cu doctorul, are cu totul alte atributii.
va inteleg perfect dar asiguratorul are adresa medicului de famile si poate lua legatura cu el iar asiguratorul mi-a cerut doar atat adica sa dau adresa medicului de familie ca vor lua dansii legatura cu el .din pacate nu exista in orasul nostru nici banca si nici firma de asigurari ca altfel mergeam de mult acolo sa vad ce pot face
Si asiguratorul v-a spus ca atrimis cererea la medicul de familie iar medicul spune ca nu a primit. Dv puteti spune care din ei are dreptate? Eu v-am oferit varianta cea mai rapida si mai sigura pt ambele parti. Dv faceti cum credeti de cuviinta dar in acest caz ori nu se va rezolva ori se va rezolva cu intarziere, iar in acest timp ratele curg.

Alte discuții în legătură

Ne despagubire rca lenuivan lenuivan un prieten a avut un accident cu masina.... un individ a intrat in el, acesta are asig la carpatica asig....s-a dus la Carpatica si nu vrea sa-l ... (vezi toată discuția)
nu mi se plateste dauna garpasanm garpasanm Platesc de 3 ani RCA, casco si asigurare de locuinta si bunuri la [editat]. Anul acesta in mai am avunt un eveniment, in sensul ca s-a infundat coloana comuna ... (vezi toată discuția)
Credit garantat cu asigurare de viata lipsa_id lipsa_id UN unchi de al meu a incheiat cu o banca un contract de credit bancar pentru persoane fizice, unde nu i s-a cerut nici girant, nici ipoteca ci girarea in ... (vezi toată discuția)