avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 240 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... dreptul la un teren de pe care s-a demolat ocasa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

dreptul la un teren de pe care s-a demolat ocasa inainte de 89


Buna ziua,
Sunt infiata de bunica mea din partea tatalui(dar dupa moartea bunicului). La moartea ei, tatal meu si fratele lui au renuntat in favoarea mea la mostenire. Bunica mea a avut o casa cumparata impreuna cu bunicul, dar a fost testament facut sa aiba drept numai bunica nu si copiii.Tatal meu si fratele lui erau mici cand a decedat bunicul. Casa a fost demolata inainte de a fi infiata eu. Nestiind ca a fost testament numai pe numele mamei lui, tatal meu a facut dosar pentru legea 10 (recuperarea drepturilor de pe teren) doar pe numele lui, fara a ma trece si pe mine. Acum de la primarie i se spune ca nu are nici un drept. Tatal meu a gasit o copie de pe testament, ulterior depunerii dosarului si dupa terminarea termenului de depunere a actelor. Mai se poate face ceva ca sa pot intra eu in drepturi?

Alte discuții în legătură

Drepturile de pe un teren de pe care s-a demolat o casa inainte de 89 giurgiu lacramioara giurgiu lacramioara Buna ziua, Sunt infiata de bunica mea din partea tatalui(dar dupa moartea bunicului). La moartea ei, tatal meu si fratele lui au renuntat in favoarea mea la ... (vezi toată discuția)
Recuperarea drepturilor de pe un teren de pe care s-a demolat ocasa inainte de 89 giurgiu lacramioara giurgiu lacramioara Buna ziua, Sunt infiata de bunica mea din partea tatalui(dar dupa moartea bunicului). La moartea ei, tatal meu si fratele lui au renuntat in favoarea mea la ... (vezi toată discuția)
Recuperare legea 10 giurgiu lacramioara giurgiu lacramioara Buna ziua, Sunt infiata de bunica mea din partea tatalui(dar dupa moartea bunicului). La moartea ei, tatal meu si fratele lui au renuntat in favoarea mea la ... (vezi toată discuția)