elga50 
	    	Moderator

elga50 
	    	Moderator	    

2) Deconectarea unui consumator de energie termica dintr-un condominiu se face cu respectarea următoarelor condiţii cumulative:
a) acordul vecinilor de apartament, atât pe orizontala, cat şi pe verticala;
b) acordul scris al asociaţiei de proprietari, exprimat prin hotărârea adunării generale, asupra intentiei de realizare a unui sistem individual de încălzire;
c) anunţarea, în scris, a operatorului care are şi calitatea de furnizor, cu cel puţin 30 de zile înainte.
..............................
(5) Deconectarile/debransarile prevăzute la alin. (1)-(3) se efectuează numai de către operatorul care are şi calitatea de furnizor, în termen de maximum 45 de zile de la data solicitării, după verificarea documentelor care dovedesc îndeplinirea condiţiilor cumulative impuse.
(6) Cheltuielile de deconectare/debransare se suporta de către solicitant
 vasilefi 
	    	Utilizator

vasilefi 
	    	Utilizator	    

johnpescar 
	    	Utilizator

johnpescar 
	    	Utilizator	    

vasilefi 
	    	Utilizator

vasilefi 
	    	Utilizator	    

johnpescar 
	    	Utilizator

johnpescar 
	    	Utilizator	    

MARIA KISS	                   

CE URMARI POATE AVEA UN LOCATAR DACA SE DEBRANSEAZA FARA APROBAREA CET DE LA SISTEMUL DE TERMOFICARE,INTRUCAT SISTEMUL DE APROBARE PREVEDE REECHILIBRAREA ... (vezi toată discuția)
	                    MARIA KISS	                   

CE URMARI POATE AVEA UN LOCATAR DACA SE DEBRANSEAZA FARA APROBAREA CET DE LA SISTEMUL DE TERMOFICARE,INTRUCAT SISTEMUL DE APROBARE PREVEDE REECHILIBRAREA ... (vezi toată discuția)

ContSters205948	                   

NU mai inteleg legile astea din ROMANIA.                                                            
NU am posibilitatea sa platesc din luna noiembrie cind se ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters205948	                   

NU mai inteleg legile astea din ROMANIA.                                                            
NU am posibilitatea sa platesc din luna noiembrie cind se ... (vezi toată discuția)

adelai	                   

Buna ziua ,va rog sa ma ajutati intr-o problema pe care o am cu 2 vecini rauvoitori!
Pe scurt va expun situatia cum a decurs:
Anul trecut am inaintat cererea ... (vezi toată discuția)
	                    adelai	                   

Buna ziua ,va rog sa ma ajutati intr-o problema pe care o am cu 2 vecini rauvoitori!
Pe scurt va expun situatia cum a decurs:
Anul trecut am inaintat cererea ... (vezi toată discuția)