Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

pronuntare

In cat timp se primeste raspuns la un dosar aflat in pronuntare.
Cel mai recent răspuns: tudorioan , utilizator 00:55, 7 Martie 2011
Vedeti intai solutia la condica a doua zi dupa pronuntare .Sentinta se comunica la domiciliu in timp de 30-60 zile.
Solutia data in prima instanta se poate vedea si pe site-ul acesteia daca partea interesata nu a avut rabdarea sa auda pronuntarea din acea zi. Altfel, hotararea judecatoreasca se comunica partilor interesate in cel mult 30 de zile, asa cum este prevazut in Codul de procedura civila!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sentinta in pronuntare....cum aflu cand sa pronuntat? happyface happyface Anul trecut pe la sfarsitul lunii Decembrie am fost la Judecatorie pentru un proces si mi sa spus ca sentinta dosarului ramane in pronuntare. Intrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am o intrebare in ce priveste comunicarea hotararilor ... simo.dia simo.dia Buna ziua. Am o intrebare in ce priveste comunicarea hotararilor sau incheierilor de sedinta. In dosarul in care sunt parte, s-au dat nu mai putin de 4 ... (vezi toată discuția)
Instanta s-a pronuntat, cum obþin decizia completa a acesteia? iulian1958 iulian1958 Pe portalul ministerului de justitie am aflat ca Instanta s-a pronuntat (favorabil) intr-un dosar in care sunt parte. Pe acest portal decizia Instantei este ... (vezi toată discuția)