avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... 2 locuri de munca, concediu prenatal
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

2 locuri de munca, concediu prenatal

Buna ziua! Va rog sa imi spuneti care e procedura si "hartogaria" necesara pentru intrarea in concediu prenatal la 2 locuri de munca. Banuiesc ca incepe la aceeasi data la ambele...? Angajatorul unde nu am functia de baza mi-a spus ca trebuie sa ii duc copie legalizata la notar dupa concediul pe care mi-l da medicul de familie, ca originalul va ramane la locul de munca cu functia de baza. Chiar trebuie mers la notar?

Alte discuții în legătură

Indemnizatia pentru concediul de maternitate si cresterea copilului Kisgyorgy-Kosa Imola Kisgyorgy-Kosa Imola Buna ziua! As avea nevoie de ajutor. Cum se calculeaza indemnizatia pentru concediul de maternitate? Am doua locuri de munca, una de baza cu 8 ore si una cu ... (vezi toată discuția)
Concediu sarcina si lauzie larisat larisat Buna ziua, sunt insarcinata in 38 saptamani, si sunt angajata la doua societati. Din cate am inteles concediu pre si postnatal este platit de ambele firme. ... (vezi toată discuția)
Timp de lucru partial si cic alialex alialex Buna ziua. Am si eu trei mici probleme, sper sa ma poata ajuta cineva. Sunt insarcinata si teoretic la inceputul lunii august trebuie sa nasc. Lucrez in ... (vezi toată discuția)