avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1353 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Punctaj perioada somaj
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Punctaj perioada somaj

Buna ziua,

Am o perioada de somaj efectuat de 1an si 3 luni.
Am depus dosarul de pensionare anticipata partiala pe data de 03.01.2011,deoarece am fost blocat de decretul 118/2010
Inainte de a intra in somaj,am primit plati compensatorii de la socitate privata.
In ce sens este interpretat articolul 98 al.2 si alin.3,din noua lege a pensiilor,care se pare ca spune acelasi lucru cu art.despre aceasta problema din legea 19/2000 ?
Punctajul are alta baza de calcul decat aceea care se face normal,la ind.de somaj primita(860 lei) ?

Multumesc !

Alte discuții în legătură

Plata contributie pensie marilef marilef pe perioada somajului imi pot plati in continuare contributia pentru pensie, pentru a nu intrerupe stagiul de cotizare? daca da cum se procedeaza si unde? (vezi toată discuția)
Continut decizia de pensionare eto092006 eto092006 Baza legala de a se consemna in decizia de pensionare a sumaelor care nu sunt in calculul punctului de pensie ? ex : la care din rubrici ar fi trebuit trecute ... (vezi toată discuția)
Salarii compensatorii la stabilirea punctajelor la pensie marianbadicu marianbadicu Buna Dimineata, In 1997 fabrica unde am lucrat s a inchis si am primit 12 salarii compensatorii, am fost in somaj 5 luni, dupa care am fost reangajat, ... (vezi toată discuția)