avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1184 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa auto

Buna ziua, am plătit taxa de prima inmatriculare în noiembrie 2008 pentru oi maşină adusă din Germania unde a fost înmatriculată. Aş dori să ştiu dacă există vreo şansă să mai recuperez acea suma şi ce acte sunt necesare.
Sunt instante care admit astfel de actiuni, altele dimpotriva respingandu-le. Costurile nu sunt mari pentru a promova o astfel de actiune, eu personal va sfatuiesc sa demarati procedura.

Acte necesare: contractul de vanzare cumparare de acolo plus traducere, brief-ul mare plus traducere, carte identitate romaneasca, dovada platii taxei de poluare(chitanta).

Intai va adresati AFP pentru a respecta procedura prealabila. In momentul in care primiti raspuns de la ei formulati contestatie la Tribunal.

Spor la treaba!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa auto platita in 2009 andreipasca andreipasca Buna ziua, As dori sa stiu daca pot recupera taxa auto platita in 2009 si ce acte am nevoie pentru aceasta. Eu nu am cunostinte juridice pentru a ma ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa poluare dingofl dingofl as dori sa stiu ce sanse am sa-mi recuperez taxa de poluare platita in oct 2008 am facut o cerere in acest sens catre finante si astept raspuns. daca va fi ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa poluare - plangere prealabila? Andreea_F Andreea_F Buna ziua! Este prescrisa recuperarea unei taxe de poluare platita in octombrie 2008? Mai este obligatorie plangerea prealabila sau risc sa-mi fie respinsa ... (vezi toată discuția)