avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 598 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... recuperare taxa poluare
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

recuperare taxa poluare

as dori sa stiu ce sanse am sa-mi recuperez taxa de poluare platita in oct 2008
am facut o cerere in acest sens catre finante si astept raspuns.
daca va fi negativ (100% asa va fi) as dori sa-mi dati si mie un model de cerere pe care sa o depun la tribunal
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:39, 23 Aprilie 2011
In prima faza trebuie indeplinita procedura prealabila cu Administratia Finantelor Publice in care se solicita restituirea taxei de poluare achitata, dupa care se asteapta raspunsul acestora in maxim 30 de zile.

A doua faza este de contestare a raspunsului Administratiei Finantelor Publice in cadrul unui litigiu contencios administrativ. Actiunea in instanta se depune impreuna cu actele doveditoare de provenienta comunitara a masinii, chitanta cu plata taxei, cartea de identitate a masinii, certificatul de inmatriculare, certificatul de autenticitate, brief-ul mare si brief-ul mic(traduse in limba romana) si cartea de identitate a proprietarului, toate in copie.

Model actiune de restiturie taxa auto gasiti aici:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa poluare fabi_arina fabi_arina Am platit taxa de poluare in august 2010 in Constanta. Cand si cum recuperez banii? (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto platita in 2009 andreipasca andreipasca Buna ziua, As dori sa stiu daca pot recupera taxa auto platita in 2009 si ce acte am nevoie pentru aceasta. Eu nu am cunostinte juridice pentru a ma ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa de poluare 2011 cip_alba cip_alba Buna, As dori sa imi spuneti care este procedura de recuperare a taxei de poluare pe care am platit-o in 6 iulie 2011 pentru autoturismul achizitionat din ... (vezi toată discuția)