BUNA ZIUA,
am o problema legata de o societate care aintrat in insolventa iar lichidatorul nu a comunicat catre societatea mea acest fapt, nu am stiut si nu am fost inscrisa in termen la masa credala.Am depus dovezile la tribunat dar a fost respinsa inscrierea.
CE SE POATE FACE IN ACEST CAZ?:(:((
puteti formula recurs impotriva incheirii judecatorului sindic, daca a pus in discutie cererea dvs daca aceasta nu a fost pusa in discutie in sala de judecata si doar lichidatorul v-a respins inscrierea, atunci puteti formula o contestatie impotriva tabelului creditorilor.
Am depus dovezile la tribunat dar a fost respinsa inscrierea.
Daca puteti sa detaliati problema deoarece este foarte neclar ce demersuri ati intreprins ...
Ati depus o cerere de admitere a creantei ? cu toate dovezile anexate ?? plus taxa de timbru 120 lei +TJ 0,30 lei ?
Cine a respins ... ??? lichidatorul ? judecatorul ?
E o societate desemnata ca admin. judiciar in dosarul deschis la tribunal, cea care a trimis raspuns, motivand ca este prea tarziu si ca ei au respectat legea 85/2006 prin publicarea in Buletinul Procedurilor de Insolventa.
Eu am trimis Cererea de admitere creanta catre tribunalul unde se judeca dosarul.
Am achitat taxa.
Am anexat toate dovezile pt a dovedi valoarea de creditor.
Administratorul judiciar nu a înscris creanţa dvs. în tabelul de creanţe deoarece a fost declarată tardiv în raport de termenul stabilit de judecătorul sindic, prin sentinţa de deschidere a procedurii, pentru depunerea cererilor de admitere a creanţelor.
Dacă societatea dvs. nu se afla pe lista creditorilor prevăzută de art. 28 alin. (1) lit. c sau o astfel de listă nu a fost depusă la dosar, procedura notificării prevăzute de art. 61 va fi considerată îndeplinită dacă notificarea a fost publicată în Buletinul procedurilor de insolvenţă.
În astfel de situaţii nu vă recomand să promovaţi o contestaţie deoarece va fi respinsă.
Tabel preliminar
Sophya
Buna. Am si eu o problema. O sc care imi datoreaza o suma de bani a intrat in insolventa. AM primit notificarea de la lichidator iar termenul de depunere a ... (vezi toată discuția)