avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... asigurare de sanatate
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

asigurare de sanatate

doresc sa plec in strainatate si as vrea sa stiu asigurarea platita la CASMB este valabila in strainatate? daca nu ,cum trebuie sa procedez?
Cel mai recent răspuns: Serban Tanase , Consultant asigurari 05:07, 14 Martie 2011
solicitati eliberarea cardului de asigurat sau va incheiati asigurare de sanatate
Asigurarea la CASMB nu prea este buna nici in tara. Solicitati cardul european de sanatate ca oricum se spune ca de la intai ianuarie se va introduce pt toti.
Ultima modificare: Duminică, 13 Martie 2011
Adrian Tudor, Consultant asigurari
Cel mai indicat este sa va faceti o asigurare facultativa de sanatate costa 15-20 lei pentru cateva zile la sume asigurate de 30.000 euro sau 50.000 euro
parca era vorba ca nu e voie sa iti faci reclama la serviciile de asigurari.
de ce domnul "albastrel" face reclama la site-ul dumnealui?
exista produse dar depinde de durata sederii in strainatate...asigurarea de calatorie este una si asigurarea de sanatate in caz ca veti munci in alta tara este alta...de obicei asigurarea se incheie pornind de la nevoile omului si de la acoperirea unor riscuri viitoare...in cazul dv. nu ati fost explicit...ce doriti sa faceti...excursie sau munca

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurari de calatorie ocalinoiu ocalinoiu As dori sa stiu care este baza legala pentru incheierea asigurarilor de calatorie pentru deplasarea in strainatate. Va multumesc! (vezi toată discuția)
Asigurare de sanatate pentru un cetatean strain annaon annaon Buna ziua, Un cetatean strain dintr- a tara UE poate incheia o asigurare de sanatate in Romania?? In tara sa beneficieaza de asigurare de sanatate dar cum ... (vezi toată discuția)
Acte banca ing. Închidere cont euro elizabetsareh elizabetsareh Am dubla cetatenie, romana si iraniana. La 18 ani mi-am deschis cont la ing de lei cu buletin romanesc. Am facut o facultate ca roman si m-am angajat. In ... (vezi toată discuția)