avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... PENSIA ALIMENTARA
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

PENSIA ALIMENTARA

BUNA ZIUA ,AM SEMNAT LA UN NOTAR PUBLIC CA SOTUL MEU MI A DAT IN AVANS PENSIA ALIMENTARA PE 84 DE LUNI ...ADICA 67.000 LEI..DAR EL NU MI A DAT NICI UN BAN ..ACUM MA JUDEC LA TRIBUNAL PT ANULAREA ACELEI DECLARATII ..COPIII SUNT DATI SPRE CRESTERE MIE PRIN STABILIREA PENSIEI DE 377 DE LEI PT FIECARE COPIL..HOTARAREA DE DIVORT ESTE DEFINITIVA SI IREVOCABILA ...VA ROG SA IMI SPUNETI DACA AM VREO SANSA SA CASTIG
Nu prea aveti sanse de castig. Cine v-a pus sa declarati fals la notar ca ati primit o suma de bani, atata vreme cat nu i-ati primit?....Nu puteti invoca propria culpa in propria aparare.
Da stiu da dreptul copiilor am inteles ca nu poate fi tranzactionat decat prin instanta
dar nu exista nici o dovada ca el mi ar fi fat acea suma de bani...
sub amenintari am ajuns sa semnez si de teama,pentru ca el lucreaza in politie si rudele lor...inca odata ma repet,nu exista nici o dovada ca el mi a dat bani.o asa suma se dadea doar cu ceva documente la mana
in schimb eu n am semnat decat acea declaratie notariala si aceea sub amenintare si presiune...
Acea declaraţie este "dovada" că v-a dat banii.

Alte discuții în legătură

Pensia alimentara in avans? silviasylvana silviasylvana Buna ziua,am divortat acum un an si am doi copii minori incredintati spre crestere si educare .Tatal lor trebuie sa le plateasca 377 lei pt fiecare copil...dar ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara ioana_popescu95 ioana_popescu95 Buna ziua, In anul 2008 am divortat avand un copil in varsta de 3 ani La momentul respectiv am stabilit de comun acord o pensie alimentara in val de 450 ... (vezi toată discuția)
In ce conditii se sisteaza pensia alimentara? sistarea este acelasi lucru cu compensarea? valisorin17 valisorin17 Buna ziua ,un domn a cerut sistare pensiei de intretinere pe motiv ca a achitat in avans la notar o suma de bani printr-o simpla declaratie si instanta i-a ... (vezi toată discuția)