avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pasaport expirat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pasaport expirat

bunaziua ma numesc Romeo si sunt an spania de 6 1/2 si mi sa expirat pasaportu bine anteles si Cartea de identitate Romaneasca asa k sunt blocat .Antrebarea e urmatoarea :pot sa renovez pasaportu din spania avand an vedere ca actele mele sunt expirate si nu vreau sa vin an romania .Am auzit k exista un pasaport tenporar valabil 1 an puteti raspude an forum sau romeo1227@gmail.com
Ultima modificare: Marți, 15 Martie 2011
romeo1227, utilizator

Alte discuții în legătură

Am nevoie de buletin românesc dacă locuiesc în germania, sau pentru reînnoirea pașaportului la consulat? tksraul tksraul Bunaziua, as vrea sa stiu daca am nevoie de buletinul roman daca locuiesc in germania, sau daca pot renova pasaportul la consulat in munchen daca nu am buletin ... (vezi toată discuția)
Nu poate sa imi faca contrac de munca Valentin01041982 Valentin01041982 Avand buletinu expirat nu imi poate renova contractu de munca aici in spania ..am fost sa imi fac pasaportu si mi-au retinut buletinu pentru ca era expirat de ... (vezi toată discuția)
Pasaport expirat si carte de identitate valabila pana in februarie 2014 nataliabeatrice1983 nataliabeatrice1983 buna seara!eu sunt rezidenta in italia din 2007.am pasaportul expirat din 2010 si cartea de identitate romaneasca imi expira peste 1 an in februarie.eu nu pot ... (vezi toată discuția)