avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 882 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... sprijin material NERAMBURSABIL pentru tinerii care ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

sprijin material NERAMBURSABIL pentru tinerii care incep o afacere

Buna ziua tuturor .vin din nou cu intrebari pentru ca sunt sigura ca aici gasesc raspunsuri ca intotdeauana .Mi-am cumparat un spatiu comercial in valoare de 20000 euro si doresc sa incep o afacere (magazin de haine sau florarie) si ar mai fi nevoie de aproximativ 5 000 euro cel putin pentru a-l pune la punct , de aceea as vrea sa stiu daca as putea beneficia si eu pentru acest tip de afacere , de acel ajutor de pana la 10000 euro .stiu ca sunt trei conditii din care nu sunt foarte sigura ca o voi putea indeplini pe viitor ,pe una din ele- SA NU DAU FALIMENT in primii 3 ani .daca DA , ce se poate intampla in aceasta situatie? trebuie sa dau banii inapoi ? ...sau trebuie sa garantez cu ceva? ...cu casa?... multumesc::(

Alte discuții în legătură

Ref insolventa si raspundere ca fideiusor anton19 anton19 As vrea sa va intreb daca puteti sa ma ajutati intr o speta care eu consider ca mi a incalcat dreptul la proprietate,la o viata de familie,la viata , In ... (vezi toată discuția)
Vreau sa pun garantie pentru o afacere o parte dintr-o proprietate isaura isaura Buna ziua, Doresc sa inchiriez o locatie pentru afacere.. spatiu care este dotat cu o anumita intrastructura si pentru aceasta intrastructura tb sa platesc ... (vezi toată discuția)
Problema spatiu comercial in bloc - galagie ziua si noapte, apoi amenintari cu instanta anghel_albu anghel_albu Buna ziua, Avem o problema legata de asociatia de proprietari a blocului si sper ca ne puteti ajuta cu idei sau cu trimiteri la legislatia relevanta. Un ... (vezi toată discuția)