avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Firma cu dezordine in acte
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Firma cu dezordine in acte

bunaziua lucrez ca lucrator comercial la o firma din Campia turzii,de 4 luni de zile timp in care am observat o groaza de nereguli ,adica inregistrari de marfa fara facturi fiscale ,patroana ne obliga sa facem note de receptie a marfurilor pe marfa care nu intra in magazin,mai mult nu avem voie sa stim intrarile si iesirile stocul de marfa ,are mai multe magazine deschise prin zona si toate sunt cu probleme am contract de munca din luna ianuarie ,cartea de munca inca nu imi este scanata marfa cind o primesc in magazin nu o aduce cu aviz de insotire a marfi ci o scrie pe foi pe care le ia va rog dati-mi un sfat ce sa fac deoarece de doua zile am facut inventar si ne-a scos cu lipsa va multumesc

Alte discuții în legătură

Facturi cu minus fanietta fanietta Buna, as avea doua intrebari pentru o II, comert cu amanuntul 1. Pentru facturile cu minus ar trebui trecut in raportul de gestiune la iesiri valoarea de ... (vezi toată discuția)
Receptia marfurilor in cazul magazinelor online lelek lelek Buna ziua, Am urmatoarea intrebare: sunt detinatorul unui magazin online si lucrez in sistem dropship, adica in momentul in care primesc o comanda trimit ... (vezi toată discuția)
minusuri constatate la inventariere stocuri marfa CARMEN GHIMBASAN CARMEN GHIMBASAN La 31.12.2009 s-a inventariat stocul de marfa al magazinului si s-a constatat minus. Avand in vedere ca in magazin a vandut doar patroana nu se pot imputa ... (vezi toată discuția)