avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... notificare banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

notificare banca

buna ziua,am si eu nevoie de un sfat si de o lamurire cu privire la un credit pe care il detin la [EDITAT].
creditul a fost facut pt niste produse ,pe 3 ani, urmand sa fie finalizat in octombrie anul trecut.deoarece nu am nici un loc de munca nu am mai avut posibilitatea sa mai achit ultimele 4 rate in valoare de 600 lei la care s-au adaugat si penalizari suma ajungand la 800 lei.
am primit de la ei mai multe somatii si ultima data o notificare prrin care ei spun ca daca nu achit toata suma in 3 zile vor trece la executare silita ,scria ceva si de politie.
eu nu am nimic pe numele meu,dar as vrea sa stiu daca banca poate sa execute bunuri care sunt pe numele sotului meu,eu nefiind casatorita in momentul in care am facut creditul.
va multumesc si va rog sa imi raspunde-ti.
Ultima modificare: Luni, 21 Martie 2011
ContSters20980, utilizator
Cel mai recent răspuns: MONICA ROXANA Voinea , Consultant credite si finantari 23:53, 25 Martie 2011
nu va pot executa decat bunurile si veniturile dvs. aceasta datorie nu are vreo legatura cu sotul dvs si bunurile lui.
daca ati achizitionat bunuri (de valoare ) in perioada casatoriei, bunurile sunt comune, creditorul putand cere partajul lor pt a va executa silit partea dvs
am achizitionat in timpul casatoriei o masina care e pe numele sotului,vor putea sa execute aceasta masina chiar daca nu e pe numele meu?ce ar trebui sa fac?
multumesc
Imi spune-ti va rog daca banca poate sa execute masina care e pe numele sotului,dar e cumparata in timpul casatoriei?
As vrea sa stiu si ce as putea sa fac sa nu pierd aceasta masina.
Va multumesc.
pt suma asta (daca vb de 800lei) nu cred ca-si vor bate capul sa ceara un partaj, ii costa si in plus, nu au garantia ca intra in lotul dvs.
ar trebui sa faceti un efort si sa platiti, suma creste pe masura ce trece timpul
depuneti o adresa la ei in care le propuneti sa platiti esalonat. Nu stiu cat va permiteti. 150 - 200 lei pe luna?

Alte discuții în legătură

Executare adrian_chivu2001 adrian_chivu2001 Va rog sa imi spuneti :Daca apartamentul este pe numele sotiei mostenire de la parinti,iar masina este achizitionata in timpul casatoriei dar tot pe numele ... (vezi toată discuția)
Executare bunuri imobile achizitionate dupa casatorie aleksutzu aleksutzu In anul 2007 sotia mea (pe atunci necasatorita) a facut un credit de nevoi personale fara giranti sau ipoteca pe 10 ani pe numele ei, pentru sora ei urmand ca ... (vezi toată discuția)
Credit neplatit la banca ElenaaR ElenaaR Buna ziua!In urma cu 4 ani sotul meu a luat un credit de la BCR in valoare de aprox. 9000 lei pentru a-si ajuta fratele intr-o problema, fratele asumandu-si ... (vezi toată discuția)