avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 255 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Abuz unei firme de recuperari creante
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Abuz unei firme de recuperari creante

Am fost abonatul [EDITAT] in anul 2001. In urma cu un an adica in 2010 am fost apelat de o societate de recuperare creante pentru o asa zisa tatorie de 35 ron, in urma contractului cu [EDITAT], e o suma infima insa atitudinea lor fata de o creanta prescrisa e de neconceput.Am avut nenumarate discutii cu ei si le-am spus sa nu ma mai sune, ci sa mearga in instanta. Insa ma suna mereu si pentru acest motiv nu doresc sa platesc acea suma, e de neconceput ca cineva sa vina dupa 10 ani sa-ti spuna ca ii datorezi 35 ron.Exista vreo posibilitatea sa sesizez acest abuz, de a fi sunat la orice ora din zi, fara acodul meu ? Daca atitudinea nu era una de forta, le-as fi platit de mult datorita, dar fiinca pleaca de la premiza ca lumea nu cunoaste legea, nu va imaginati ce pretentii emit.
Ultima modificare: Miercuri, 23 Martie 2011
ContSters20980, utilizator
Respingeti apelul. E singura solutie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriere creanta furnizor telefonie claus1001 claus1001 Buna ziua. In 28.12.2005 a fost incheiat un contract pe 2 cu [editat]. Dupa prima luna abonamentul nu a mai fost platit. Nu a fost nici o hotarare ... (vezi toată discuția)
este prescrisa creanta? Manole Dumitru Manole Dumitru O intrebare ;;; Un contract de telefonie mobila, incheieat prin anii 1995, cu operatorul de telefonie mobila \"connex\",. Persoana in cauza a plecat ... (vezi toată discuția)
Notificare executare silita Livica Livica O cunostinta a facut un credit la [banca] in 2002 si o perioada nu a reusit sa plateasca ratele. Prin 2007 a avut posibilitatea sa plateasca, s-a dus la banca ... (vezi toată discuția)